Kreativnost i inovativnost u poduzetništvu

- radionica -

Kreativnost i inovativnost u poduzetništvu

Radionica „Kreativnost i inovativnost u poduzetništvu“ održana je 16. studenog 2020. na Zoom platformi. Radionicu je organizirala TISA – Udruga za održivo učenje u sklopu projekta "Kreativnost i inovativnost u poduzetništvu". Radionica je bila besplatna za sudionike  zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zagreba, Gradski ured za sport i mlade.

124097210_366677251418189_62503099209888

Fokus radionice je na razvoju kreativnosti, proaktivnosti, osobne učinkovitosti, organizacije života te strateškog planiranja. Osjećaj inicijative i poduzetništva odnosi se na sposobnost pojedinca da pretvara ideje u djelo. To uključuje kreativnost, inovativnost i preuzimanje rizika, kao i sposobnost planiranja i upravljanja projektima za postizanje ciljeva. To podržava pojedince, ne samo u svakodnevnom životu kod kuće i u društvu, nego su i na radnom mjestu gdje su svjesni konteksta njihovog rada i prilike da iskoriste mogućnosti.

Namijenjena je stjecanju vještina, znanja te poduzetničkog pristupa neophodnih mladima u inovativnom rješavanju poduzetničkih izazova te samozapošljavanju.

Voditelji radionice bili su Jasenka Gojšić i Goran Hudec.

grad-zagreb.png

Pojekt „Kreativnost i inovativnost u poduzetništvu“  se održava uz financijsku potporu Grada Zagreba,

Gradski ured za sport i mlade.